Termeni și condiții

Utilizarea acestui site de către dumneavoastră este condiționată de respectarea termenilor și condițiilor generale detaliate mai jos. Dacă alegeți să vizitați site-ul și să accesați serviciile puse la dispoziție prin intermediul site-ului, vă asumați cunoașterea și acceptarea în totalitate a acestor termeni și condiții.

Platforma taichichuan.ro este deținută de către Aron Sipos, serviciile sunt oferite de către firma Uplifting Flow S.R.L., cu sediul social în Cluj-Napoca, str. Tatra, nr. 12, jud. Cluj, înmatriculată la Oficiul Registrului Comerțului de pe lângă Tribunalul Cluj sub nr. J12/3964/2018, având CUI 39833537, email aron@taichichuan.ro. Pentru facilitarea transmiterii informațiilor, vom avea în vederea utilizarea termenului de ”Prestator” pentru a ne referi la Uplifting Flow S.R.L., respectiv termenii „taichichuan.ro” sau „site” pentru a ne referi la Platforma taichichuan.ro. Termenul de ”Beneficiar” va fi utilizat pentru persoana fizică care achiziționează un pachet de servicii prezentat pe site, sub forma unui curs unic sau abonament.


1. Ce este taichichuan.ro

taichichuan.ro este o platformă creată pentru facilitarea accesului online al publicului larg la cursuri și materiale educaționale pe diverse domenii de activitate, în special cu privire la dezvoltarea spirituală și personală prin intermediul metodei Yuan-Chi Tai Chi Chuan, explicitate ca atare pe site.

Pentru a asigura o gestionare eficientă a materialelor de pe site, societatea își rezervă dreptul de a elimina materialele care nu mai prezintă interes, care au fost înlocuite cu materiale actualizate, care nu vor mai atinge un anumit standard calitativ, care din orice alte asemenea motive vor fi considerate neoportune ori pentru care a expirat dreptul de difuzare negociat cu experții creatori de cursuri. Prin urmare, societatea nu garantează menținerea constantă a tuturor materialelor pe taichichuan.ro.
Înaintea ștergerii unui curs, taichichuan.ro va comunica clienților acest aspect prin intermediul canalelor de comunicare email și/sau grupuri de Facebook și va oferi o perioadă de grație de la prima comunicare și până la eliminarea conținutului în cauză.


2. Condiții de utilizarea a site-ului

Pentru a putea accesa serviciile puse la dispoziție prin intermediul site-ului, trebuie să vă creați un cont personal pe site. În acest scop, vă rugăm să cumpărați cursul sau abonamentul dorit și să parcurgeți în mod adecvat pașii necesari în vederea creării contului. Aveți obligația de a furniza informațiile care vă sunt solicitate și de a completa toate câmpurile în mod adecvat, complet, corect și real, așa cum acestea apar specificate în cuprinsul documentului de identitate.

Contul poate fi accesat pe bază de parolă de acces, pe care o cunoașteți doar dumneavoastră. Sunteți pe deplin responsabil pentru păstrarea în siguranță a parolei de acces precum și a oricărei informații privind înregistrarea, autentificarea și contul. Un cont de utilizator asigură accesul în program în favoarea unei singure persoane. Aveți obligația de a nu transmite datele dumneavoastră de autentificare în favoarea unei terțe persoane.

Poate să își creeze un cont pe site orice persoană fizică, cu vârsta minimă de 18 ani împliniți la data creării contului. Nu permitem cu bună știință persoanelor sub vârsta de 18 ani crearea de conturi care să permită accesul la site. Orice accesare a site-ului de către minori direct sau prin intermediul tutorilor/reprezentanților legali se face pe propria răspundere a acestora.

Site-ul poate fi utilizat doar pentru vizionare, creare cont, accesare cont personal, accesare servicii existente pe site, pentru evaluarea și pentru recomandarea serviciilor noastre. Site-ul nostru nu poate fi utilizat pentru a se face vreo plată ilegală, frauduloasă, pentru a se posta sau transmite vreun material cu conținut defăimător, amenințător, obscen, indecent, instigator și altele asemenea. Ne rezervăm dreptul de a nu permite postarea și/sau de a șterge imediat și fără vreo notificare prealabilă orice comentariu de pe site care conține un limbaj nepotrivit, erori grave de scriere sau care ar putea să ne aducă un prejudiciu de imagine și/sau să ne creeze o stare de disconfort, nouă, autorilor materialelor de pe site sau clienților și vizitatorilor. Sunteți pe deplin responsabil pentru orice operațiune și/sau plată efectuată din cont prin utilizarea site-ului.

Vom depune toate diligențele pentru a asigurarea utilizarea continuă și neîntreruptă a site-ului de către Beneficiari. Este posibil să intervină erori, defecte, viruși sau alte comportamente dăunătoare pe site sau pe servere care să îl facă indisponibil. În asemenea cazuri vom lua toate măsurile pentru a limita și pentru a înlătura asemenea evenimente neplăcute în cel mai scurt timp posibil. Nu aveți dreptul să interveniți în operarea site-ului nostru și nici să luați vreo măsură de intervenție asupra echipamentului nostru informatic, indiferent de motiv și indiferent de rezultatul obținut.
Ne rezervăm dreptul de a desființa site-ul fără o notificare prealabilă a utilizatorilor.


3. Cum devii utilizator taichichuan.ro

Orice client care dorește acest lucru poate să achiziționeze tipul de curs sau abonamentul dorit și să se înregistreze pe site cu parcurgerea adecvată a pașilor solicitați în vederea înregistrării, devenind astfel Beneficiarul serviciilor oferite de Prestator.

Pentru înregistrare, vi se va solicita să vă introduceți numele, prenumele, adresa de email și parola, numărul de telefon și regiunea. Aveți obligația de a introduce o adresă de email validă, în caz contrar nu va fi posibilă continuarea procedurii de înregistrare pe site. Sunteți pe deplin responsabil pentru păstrarea în siguranță a parolei de acces precum și a oricărei informații privind înregistrarea, autentificarea și contul. Sunteți pe deplin responsabil pentru orice plată efectuată prin utilizarea site-ului nostru din contul dumneavoastră. Aveți posibilitatea de vă da acordul pentru primirea de newslettere. În acest mod veti fi la curent cu activitatea noastră pe site.


4. Plata

Pentru achizitionarea unui abonament sau curs Beneficiarul va fi obligat să plăteasc contravaloarea serviciului selectat și comandat.
Prețurile cursurilor sunt afișate pe site și sunt finale, nu li se adaugă T.V.A.
Plata se va realiza integral înainte de începerea serviciului selectat și comandat.


Serviciul (curs / abonament) comandat se poate achita prin:

 • transfer bancar cu Ordin de Plata în contul IBAN al Furnizorului RO19BTRLRONCRT0464516601, deschis la Banca Transilvania
 • plata cu cardul de debit sau credit prin servicul BT iPay

După confirmarea plății Furnizorul va emite factură fiscală.

Beneficiarul va avea dreptul să opteze pentru modalitatea de plată dorită în momentul alegerii tipului de curs sau abonament prin bifarea opțiunii corespunzătoare, conform pașilor de achiziționare.

Este posibil să beneficiați de diverse discounturi. Aceste beneficii vor fi aduse la cunoștința publicului prin publicarea pe site sau prin mijloacele de promovare alese de către Prestator.

Nu suntem responsabili pentru procesarea în mod eronat a plății. Nu suntem responsabili pentru erorile înregistrate prin intermediul sistemului de plată, inclusiv, dar fără a se limita la pierderile pe care le-ați suferi utilizând sistemul de plată cu cardul.


5. Garanția

Pentru că ne dorim clienți mulțumiți, acordăm Beneficiarilor garanții pentru serviciile oferite prin intermediul site-ului, pe care le puteți accesa fără dificultăți birocratice, cu o simplă notificare prin email la adresa aron@taichichuan.ro.

Oferim o garanție de 100%, însemnând că, în ipoteza în care, într-un termen de 14 de zile lucrătoare de la data începerii cursului nu sunteți satisfăcut de taichichuan.ro, vă puteți retrage din Contract și primiți banii înapoi, urmând a vi se șterge contul de acces la site.

 

6. Dreptul de retragere și condițiile de rambursare a plăților efectuate

Dreptul de retragere din contract operează în termen de 14 de zile lucrătoare calculat de la data obținerii accesului la curs în cazul unui curs simplu online cu începere imediată sau de la data începerii cursului în cazul unui pachet de servicii cu data de începere predefinită și această retragere poate fi folosită o singură dată. Mai exact, nu permitem crearea de conturi succesive, cu retrageri succesive și returnarea costului cursului / abonamentului în favoarea aceluiași utilizator.

Conform OUG 34/2014 în cazul achiziționării unui curs online sau pachet de servicii de pe situl taichichuan.ro aveţi dreptul de a vă retrage din contract, fără a preciza motivele, în termen de 14 zile lucrătoare. Perioada de retragere expiră după 14 zile lucrătoare calculate de la ziua încheierii contractului, adică:

 • 14 zile de la data obținerii accesului la curs, în cazul unui curs simplu online cu începere imediată
 • 14 zile de la data începerii cursului în cazul unui pachet de servicii cu data de începere predefinită și comunicată pe sit

După această dată veți pierde dreptul la rambursarea integrală a sumei plătite.

Pentru a vă exercita dreptul de retragere trebuie să ne informaţi cu privire la decizia dumneavoastră de a vă retrage din prezentul contract, utilizând o declaraţie neechivocă, de exemplu, o scrisoare recomandată trimisă prin poştă sau e-mail. Introduceţi numele dumneavoastră, adresa dumneavoastră poştală şi, dacă este cazul, numărul dumneavoastră de telefon, adresa de e-mail, cod IBAN, bancă, cod swift. Vă vom transmite fără întârziere prin e-mail, confirmarea de primire a cererii de retragere. Pentru a respecta termenul-limită de retragere este suficient să trimiteţi comunicarea privind exercitarea dreptului de retragere înainte de expirarea perioadei de retragere la adresa de e-mail aron@taichichuan.ro

Consecinţele retragerii în cele 14 zile

 • Dacă vă retrageţi în termen de 14 zile, vom rambursa orice sumă pe care am primit-o de la dumneavoastră fără întârzieri nejustificate şi, în orice caz, nu mai târziu de 14 zile lucrătoare de la data la care suntem informaţi cu privire la decizia dumneavoastră de a vă retrage din prezentul contract. Vom efectua această rambursare folosind aceeaşi modalitate de plată ca şi cea folosită pentru tranzacţia iniţială fără a vi se percepe comisioane ca urmare a acestei rambursări.

Excepție de la rambursarea plăților efectuate

 • Dacă în cele 14 zile a avut loc prestarea completă a serviciilor sau a primit acces integral la cursul selectat, Beneficiarul nu va avea dreptul la rambursarea sumei plătite, dacă executarea a început cu acordul prealabil expres al Beneficiarului şi după ce acesta a confirmat că a luat cunoştinţă de faptul că îşi va pierde dreptul la retragere după executarea completă a contractului de către Prestator. (a se vedea art. 16 lit. a) din OUG 34/2014)

Consecinţele retragerii după expirarea celor 14 zile

 • Dacă vă retrageţi din contract, în timpul prestării serviciilor, după expirarea celor 14 zile mai sus menționate, ne datoraţi o sumă proporţională cu serviciile furnizate până în momentul în care ne-aţi comunicat exercitarea dreptului de retragere din prezentul contract, în raport cu acoperirea totală a contractului.
  Astfel din suma plătită în avans de către Beneficiar se va scădea contravaloarea prestațiilor deja executate.
  Ca reper de rambursare se ia ultimul modul (ultima zi) dintr-un curs, punct până la care Beneficiarul datorează contravaloarea serviciilor prestate. Dacă Beneficiarul se retrage după primele 2 module, va avea dreptul la restituirea contravalorii modulelor rămase (de ex. modulele 3, 4, 5). Astfel contravaloarea modulelor parcurse nu se restituie. Dacă Beneficiarul se retrage după modulul 3, atunci va pierde dreptul la rambursarea contravalorii modulelor rămase (modulele 3, 4, 5).
 • Rambursarea se efectuează fără întârzieri nejustificate şi, în orice caz, nu mai târziu de 20 de zile lucrătoare de la data la care suntem informaţi cu privire la decizia dumneavoastră de a vă retrage din prezentul contract. Vom efectua această rambursare folosind aceeaşi modalitate de plată ca şi cea folosită pentru tranzacţia iniţială, cu excepţia cazului în care v-aţi exprimat acordul expres pentru o altă modalitate de rambursare; în orice caz, nu vi se vor percepe comisioane ca urmare a unei astfel de rambursări.

Optarea pentru retragere din contract implică ștergerea contului de acces de pe taichichuan.ro indiferent dacă retragerea a avut loc înainte sau după cele 14 zile lucrătoare.

Totodată, garanția și implicit, cererea de retragere, vor fi admise doar în ipoteza în care nu ați mai înregistrat nicio cerere în acest sens pe taichichuan.ro.


7. Răspundere și Limitări

Prin crearea și utilizarea Contului, vă asumați răspunderea pentru menținerea confidențialității datelor de Cont (user și parola) și pentru gestionarea accesării Contului, fiind responsabil în condițiile legii de activitatea derulata prin intermediul Contului.

Prin accesarea site-ului, crearea Contului și utilizarea site-ului acceptați în mod expres și neechivoc Termenii și condițiile site-ului în ultima sa versiune comunicată în cadrul site-ului. Ulterior creării Contului, utilizarea conținutului echivalează cu acceptarea modificărilor intervenite asupra Termenilor și condițiilor site-ului și/sau a versiunilor actualizate ale Termenilor și Condițiilor Site-ului. Sunteți responsabil pentru verificarea versiunii finale a Termenilor și Condițiilor ori de câte ori utilizați site-ul.
Acceptarea Termenilor și condițiilor site-ului se confirmă prin bifarea checkboxului corespunzător din site și/sau prin trimiterea Comenzii și/sau prin efectuarea unei plăți online.

Societatea nu își asumă răspunderea pentru nici un fel de pierdere (materială, financiară, de date sau informații) care poate sa apară direct sau indirect din cauza informațiilor incluse pe sit sau a nefuncționării sau funcționarii necorespunzătoare a acestui site.

Nu putem fi responsabili pentru daune aduse calculatorului dumneavoastră sau viruși care ar putea să vă infecteze calculatorul sau alt echipament ca urmare a accesării, utilizării de către dumneavoastră sau navigării pe site-ul nostru sau descărcarea de către dumneavoastră a vreunui conținut, informație, materiale, date, text, imagini, video sau audio de pe site-ul nostru.

Nu suntem responsabili pentru orice prejudiciu, pierdere, revendicare, daune indirecte, incidente sau de consecință de orice tip, care decurge din sau are în vreun fel legătură cu orice utilizare a site-ului nostru sau a conținutului, datelor, materialelor sau informațiilor găsite în acesta, cu orice neîndeplinire sau întârziere (inclusiv fără limitare utilizarea sau incapacitatea de a utiliza orice componentă a acestui site pentru achiziționare sau plată), sau executarea sau neexecutarea de către noi sau de către orice furnizor, chiar dacă noi sau furnizorul nostru am fost avizați de posibilitatea de daune aduse acestor părți sau oricărei alte părți.
Această exonerare de răspundere se aplică oricăror daune sau prejudicii cauzate de orice lipsă a performanței, eroare, omisiune, întrerupere, eliminare, defect, întârziere în operare sau transmisie, virus de calculator, defecțiune a liniei de comunicare, furt sau distrugere sau acces neautorizat la, modificarea, sau utilizarea înregistrării, fie pentru încălcarea contractului, comportament dăunător, neglijență, sau în baza oricărei cauze de acțiune.


8. Reclamații

Orice nemulțumire legată de accesarea, utilizarea, înregistrarea pe site-ul nostru, efectuarea unei comenzi, aspecte legate de comanda efectuată, aspecte legate de înscrierea la evenimente și alte asemenea, ne va fi comunicată direct, prin email la adresa aron@taichichuan.ro.

Nemulțumirea dvs. va fi înregistrată și veți primi un răspuns în scris, pe adresa de email menționată cu ocazia aducerii la cunoștința noastră a nemulțumirii dvs., în termen de cel mult 7 zile, raportate la o zi lucrătoare.

Clientul declară că este de acord să nu facă publice aceste nemulțumiri (pe rețelele de socializare, media, discuții la petreceri private sau în orice altă modalitate) sub rezerva suportării daunelor cauzate pentru prejudiciul de imagine adus proprietarului site-ului prin aceste acțiuni.

Orice reclamație se depune în termen de maxim o lună de la data sesizării situației reclamate.


9. Proprietate intelectuală

Conținutul prezentului site, inclusiv conținut texte, video și altele asemenea, precum și întreg conținutul informațiilor cuprinse pe taichichuan.ro și a altor programe online comercializate prin intermediul site-ului sunt proprietatea exclusivă a Uplifting Flow SRL. Este nepermisă copierea, distribuirea, publicarea, modificarea, completarea, utilizarea, expunerea, includerea, legarea, transmiterea, îndepărtarea însemnelor, fotografiilor, imaginilor, bucăților de text, afișarea, vinderea, etc, a conținutului, datelor, informațiilor, fotografiilor sau altor informații găsite pe site sau pe platformele/programele la care cumpărați accesul prin intermediul site-ului, fără permisiunea expresă acordată în scris de către Uplifting Flow SRL. Nu este permis să transmiteți în favoarea unei terțe persoane parola dvs. de acces la taichichuan.ro.

Niciun Client nu dobândește, prin utilizarea și accesarea site-ului vreun drept sau vreo licență de utilizare a vreuneia dintre informațiile de pe site sau vreun drept de proprietate intelectuală/ industrială asupra produselor și/sau serviciilor comandate de pe site. Niciun client nu are dreptul de a utiliza un dispozitiv automat sau manual pentru a monitoriza materialele disponibile pe site.


10. Prelucrarea datelor cu caracter personal

Pentru detalii referitoare la prelucrarea datelor cu caracter personal, identitatea operatorului și alte asemenea, consultați secțiunea „Politica de confidențialitate” de pe site-ul nostru.


11. Newslettere

Cu ocazia creării unui cont pe site Clientul are posibilitatea de a-și manifesta acordul cu privire la primirea de Newslettere.
Newsletterul reprezintă un mijloc de informare periodic, exclusiv electronic (e-mail, SMS) asupra produselor, serviciilor, evenimentelor, promoțiilor, etc. dintr-o anumită perioadă, fără niciun angajament din partea proprietarului cu referire la informațiile conținute de acesta.

Clientul își poate retrage acest acord oricând, fără nicio obligație, prin accesarea butonului Dezabonare din partea de jos a fiecărui Newsletter primit.


12. Forța majoră

Nici una dintre părțile contractante nu răspunde de neexecutarea la termen sau/și de executarea în mod necorespunzător – total sau parțial – a oricărei obligații care îi revine în baza prezentului contract, daca neexecutarea sau executarea necorespunzătoare a obligației respective a fost cauzată de forța majoră, așa cum este definită de lege, din motive independente de părți.

Partea care invocă forța majoră este obligată să notifice celeilalte părți, în termen de 5 (cinci) zile, producerea evenimentului și să ia toate măsurile posibile în vederea limitării consecințelor lui.


13. Legea aplicabilă

Contractul va fi guvernat și interpretat în conformitate cu legea română. Orice neînțelegere intervenită între proprietarul site-ului și Beneficiar în legătură cu raporturile decurgând din utilizarea site-ului urmează să fie rezolvate pe cale amiabilă, iar în caz de eșec, să fie supuse instanțelor competente material de la sediul Prestatorului.


14. Dispoziții finale

Acest site este deținut de către Aron Sipos, care vă oferă dreptul de a accesa și utiliza site-ul sub rezerva acceptării de către dumneavoastră a acestor Termeni și condiții. Accesând și utilizând site-ul vă oferit automat și neechivoc acordul pentru respectarea Termenilor și condițiilor de pe site.
Deținătorul site-ului are dreptul de a modifica Termenii și condițiile oricând, fără o notificare prealabilă, postând varianta actualizată pe site. Aveți obligația de a citi Termenii și condițiile ori de câte ori accesați site-ul. Aveți obligația de a respecta întocmai Termenii și condițiile de pe site și nu puteți pretinde necunoașterea Termenilor și condițiilor de pe site, valabili la data accesării, utilizării și/sau plasării unei comenzi pe site.

Administratorul site-ului își rezervă dreptul de a modifica structura si interfața oricărei pagini sau subpagini a site-ului in orice moment si la orice interval de timp liber ales, având dreptul de a întrerupe temporar, parțial sau în totalitate serviciile puse la dispoziția clienților prin intermediul acestui site fără vreo notificare prealabilă individuală sau generală.
Promoțiile oferite de către Uplifting Flow SRL sunt anunțate pe site. Promoțiile își încep valabilitatea în momentul activării acestora pe site și își încetează valabilitatea din momentul inactivării acestora pe site. Promoțiile nu se cumulează între ele sau cu alte reduceri și sunt valabile numai în limitele și cu respectarea condițiilor de pe site.

Prezenții Termeni și condiții se completează cu aspecte/prevederi speciale cuprinse la descrierea produselor/evenimentelor disponibile pe site. În cazul în care intervin contradicții între prezenții Termeni și condiții și prevederile speciale mai sus amintite, au prioritate de aplicare prevederile speciale.

taichichuan.ro